AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını kel görmek

Kahve falında bir başkasını kel görmek

Kahve falında bir başkasını kel görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, bir araya geleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir başkasını kel gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel bebek görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kel sevgili görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu kel görmek yeni bir hayat kuracağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında babayı kel görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel gelin görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir