AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel erkek görmek

Kahve falında kel erkek görmek

Kahve falında kel erkek görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kel erkek gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşını kel görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında kel erkeği saçlı görmek hayırlı haberler duyacağına, amacına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeği kel görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kel erkek görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kel erkek bebek görmek en büyük acılarının dineceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeği kel görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, onların başarıları ile gururlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı kel görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir