AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel birini saçlı görmek

Kahve falında kel birini saçlı görmek

Kahve falında kel birini saçlı görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, fakirlik yaşayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kel birini saçlı gördüyseniz:

  • Hoş olmayan değişiklikler belirsizliklere veya kararsızlıklara neden oluyor.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına rivayet eder.

Kahve falında saçları kel görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kel görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine inanılır.

Kahve falında saç kel görmek böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını kel görmek işlerin daha kötüleşeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi saçını kel görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, darlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir