AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hatalı yollara gireceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine inanılır.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın dökülmesi kel kalmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Kahve falında saç dökülüp kel kalmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, hatalı yollara sapılacağına delalettir.

Kahve falında yarı kel kalmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kel kalmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine inanılır.

Kahve falında saç kel görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir