AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik avına gitmek

Kahve falında keklik avına gitmek

Kahve falında keklik avına gitmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik avına gitmek gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Kahve falında keklik avına gitmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında avusturyaya gitmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek kendini toparlayamayacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında avrupaya gitmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, imkân sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında avlanmaya gitmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık avına gitmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işarettir.

Kahve falında ava gitmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında avm ye gitmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir