AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik kuşu görmek

Kahve falında keklik kuşu görmek

Kahve falında keklik kuşu görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında keklik kuşu gördüyseniz:

  • Mücadele ya da tartışma ortamlarında sizden beklenen güç figürü olma rolünü bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında keklik kuşu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel keklik görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek keklik görmek ticarette yol katedeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalettir.

Kahve falında iki keklik görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında öten keklik görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keklik tutmak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında keklik ve güvercin görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir