AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik vurduğunu görmek

Kahve falında keklik vurduğunu görmek

Kahve falında keklik vurduğunu görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında keklik vurduğunu gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, aradığı çareleri bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik sürüsü görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek keklik yakalamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında keklik yumurta görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik yuvası görmek dertlerinin şifasını bulacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan keklik görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü keklik görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, girdiği işleri kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde keklik görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir