AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik eti görmek

Kahve falında keklik eti görmek

Kahve falında keklik eti görmek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, maddi anlamda feraha ermeye, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik eti gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında keklik eti yemek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında keklik eti görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, şansın kaçacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz keklik görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine yorulur.

Kahve falında keklik öldürmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında iki keklik görmek şansın çalışmaya başlayacağına, moralin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işaret eder.

Kahve falında keklik sesi duymak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde keklik görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir