AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik palaz görmek

Kahve falında keklik palaz görmek

Kahve falında keklik palaz görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, zor durumda kalınacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında keklik palaz gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında keklik palaz görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kendisi için mal mülk alacağına alamet eder.

Kahve falında hindi palazı görmek sevinçli haberlere, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde keklik görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında konuşan keklik görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik yavrusu görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında keklik avlamak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında keklik ölüsü görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek keklik görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir