AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik eti yemek

Kahve falında keklik eti yemek

Kahve falında keklik eti yemek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, başarısının yükseleceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keklik eti yemek gördüyseniz:

  • Kendinizi kollamalısınız.

Kahve falında keklik eti yemek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret eder.

Kahve falında keklik eti görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında keklik yemek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında keklik yavrusu görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalettir.

Kahve falında konuşan keklik görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik satın almak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında keklik görmek işi ile gündeme geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü keklik görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir