AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel keklik görmek

Kahve falında güzel keklik görmek

Kahve falında güzel keklik görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel keklik gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında güzel keklik görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Kahve falında keklik kovalamak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında öten keklik görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keklik kuşu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında keklik yakalamak manevi yönlerinin güçleneceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşan keklik görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan keklik görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında keklik satın almak yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir