AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik almak

Kahve falında keklik almak

Kahve falında keklik almak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, huzur ve saadet bulacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keklik almak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Kahve falında güzel keklik görmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına yorulur.

Kahve falında keklik kesmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında keklik ve yavrularını görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulur.

Kahve falında canlı keklik yakalamak belalardan korunacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında keklik ve güvercin görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah keklik görmek aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keklik palaz görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinizin bozulacağına yorulur.

Kahve falında keklik tutmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir