AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik avladığını görmek

Kahve falında keklik avladığını görmek

Kahve falında keklik avladığını görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik avladığını gördüyseniz:

  • Kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında keklik avlamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keklik avladığını görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru keklik görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalettir.

Kahve falında keklik yuvası görmek hayatın yoluna gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında keklik sesi duymak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında keklik yakalamak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik kuşu görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki keklik görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir