AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi palazı görmek

Kahve falında hindi palazı görmek

Kahve falında hindi palazı görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, ayrılık yaşanacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, borçlarının kapanacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, gelirinin daimi olacağına alamet eder.

Kahve falında hindi palazı gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Kahve falında hindi palazı görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına inanılır.

Kahve falında keklik palaz görmek yaşamın kolaylaşacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde hindi görmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü hindi görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına delalettir.

Kahve falında hindinin ısırdığını görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek geçim derdine gireceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindiye yem vermek çalışmalarının beğenileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir