AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik sevmek

Kahve falında keklik sevmek

Kahve falında keklik sevmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, çaresizleşeceğine, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, mutluluktan havalara uçacağına, işlerinde aksama olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik sevmek gördüyseniz:

  • Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun.

Kahve falında keklik sevmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında keklik yumurtası görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, imkânlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde keklik görmek maceralara atılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keklik yumurta görmek birçok dertle muhatap olacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü keklik görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keklik yemek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Kahve falında keklik öldürmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya yorulur.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir