AnaSayfa / Genel / Kahve falında keklik sesi duymak

Kahve falında keklik sesi duymak

Kahve falında keklik sesi duymak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına yorulur.

Kahve falında keklik sesi duymak gördüyseniz:

  • Üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle karşılıklı olarak gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında keklik sesi duymak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşan keklik görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında keklik ve güvercin görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında keklik yavrusu yakalamak özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Kahve falında beyaz keklik görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik öldürmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi keklik görmek fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir