AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik çayı görmek

Kahve falında kekik çayı görmek

Kahve falında kekik çayı görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, emeğinden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kekik çayı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri fikirlerinizin doğruluğu konusunda ikna etmeniz zor olabileceği gibi, tam tersi bir durumun da olumlu sonuçlanma olasılığı yok gibi duruyor.

Kahve falında kekik çayı görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine tabir olunur.

Kahve falında kekik toplamak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kekik yağı görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kekik koklamak alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekik suyu içmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kekik yemek mal ve para sahibi olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kekik ve nane görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir