AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik bitkisi görmek

Kahve falında kekik bitkisi görmek

Kahve falında kekik bitkisi görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kekik bitkisi gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında kekik bitkisi görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, zorluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında kekik vermek bütçesinin küçüleceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret eder.

Kahve falında kekik otu görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kekik görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kekik tarlası görmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil kekik görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında taze kekik görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kekik koklamak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir