AnaSayfa / Genel / Kahve falında kekik suyu içmek

Kahve falında kekik suyu içmek

Kahve falında kekik suyu içmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kekik suyu içmek gördüyseniz:

  • Mevcut durumda yapılması gereken önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kekik suyu içmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine işarettir.

Kahve falında kekik içmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, acı tecrübeler edineceğine delalet eder.

Kahve falında nane kekik görmek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, gidilecek yönün belirleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kekik yağı görmek işlerini yoluna koyacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kekik ekmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kekik otu görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kekik tarlası görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kekik görmek ruhani önderlik yapacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir