AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenli kadınlar görmek

Kahve falında kefenli kadınlar görmek

Kahve falında kefenli kadınlar görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayatının daha kolay olacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yokluğun biteceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında kefenli kadınlar gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Kahve falında kefenli kadınlar görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kefenlenmiş kadın görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında kefenli kadın görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, özgüveninde artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, rahat ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kefenli görmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini kefenli görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir