AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenlenmiş kadın görmek

Kahve falında kefenlenmiş kadın görmek

Kahve falında kefenlenmiş kadın görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kefenlenmiş kadın gördüyseniz:

  • Değişiklik ihtiyacınız artıyor.

Kahve falında kefenli kadın görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kefenlenmiş kadın görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kefenli kadınlar görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet eder.

Kahve falında eşini kefenli görmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kefenli görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kefenli ölüler görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünde kefen görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefenini görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, kapanan kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir