AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kefenli görmek

Kahve falında birini kefenli görmek

Kahve falında birini kefenli görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, elinize para geçeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kefenli gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Kahve falında sevgiliyi kefenle görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini kefen içinde görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kefenli ölmüş görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında yırtık kefen görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında kefen giymiş birini görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kefen kesmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, büyük bir işin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kefeni görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir