AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini kefenli görmek

Kahve falında ölen birini kefenli görmek

Kahve falında ölen birini kefenli görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini kefenli gördüyseniz:

  • Aralarından daha az sıkıcı olanları elemekle kalmayıp en eğlenceli ya da ilgi çekici olanlarını bulmalısınız.

Kahve falında mezar ve kefen görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birini kefenli görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini kefenle görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakınını kefenle görmek başarılarının katlanacağına, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annemi kefenli görmek neşesine kavuşacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefenlenmiş insan görmek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün kefenini görmek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Kahve falında üstünde kefen görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir