AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenli kadın görmek

Kahve falında kefenli kadın görmek

Kahve falında kefenli kadın görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, düşmanına galip geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefenli kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kefenli kadınlar görmek yüksek mertebeye geleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kefenlenmiş kadın görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kefenli kadın görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, yatırımlarının kar getireceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasını kefenli görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı birini kefenli görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında bebek kefeni görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp kefen giymek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birini kefenli görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir