AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasını kefenli görmek

Kahve falında bir başkasını kefenli görmek

Kahve falında bir başkasını kefenli görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında bir başkasını kefenli gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte, aslında söylediklerinizin farkında olduklarının işaretlerini algılamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında babayı kefenli görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında öldüğünü ve kefenlendiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok büyük hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı kefenli görmek işlerinde atılıma geçeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini kefende görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bebeği kefende görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Kahve falında birini kefenli görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, bir anda yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini kefenlenmiş görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir