AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenini görmek

Kahve falında kefenini görmek

Kahve falında kefenini görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kefenini gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.

Kahve falında mezar ve kefen görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kefenli görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kefenini görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, nefsine yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kefen görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kefen görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmek kefen giymek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmek ve kefenlenmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir