AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefenli ölüler görmek

Kahve falında kefenli ölüler görmek

Kahve falında kefenli ölüler görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, anlaşmalardan cayılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, büyük hatalar yapacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kefenli ölüler gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele alarak ya da pratik olarak maddi anlamda rahat davranma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında ölüp kefenlenmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden kefen almak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına yorulur.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kefenini görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek belalardan korunacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kefenli ölüler görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp kefen giymek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir