AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefene sarılmış birini görmek

Kahve falında kefene sarılmış birini görmek

Kahve falında kefene sarılmış birini görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış birini gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak para sıkıntısından kurtulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir