AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru ekin biçmek

Kahve falında kuru ekin biçmek

Kahve falında kuru ekin biçmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine inanılır.

Kahve falında kuru ekin biçmek gördüyseniz:

  • Sizin fikirlerinizi beğenmeyen ya da eleştiren kişilere ise sabırla yaklaşmalısınız.

Kahve falında kuru ekin biçmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, zahmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biçerle ekin biçmek geçici olarak rahatsızlanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekin biçmek dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil ekin biçmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek emrinde insan çalıştıracağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ekini biçmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ot biçmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, işlerin çığırından çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir