AnaSayfa / Genel / Kahve falında başak biçmek

Kahve falında başak biçmek

Kahve falında başak biçmek sağlık sorunlarının son bulacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, iç dünyasının güzelleşeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında başak biçmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri kendinizin yürürlüğe koyması gerekiyor.

Kahve falında başak biçmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil başaklı buğday görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başak ismi görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başak görmek kişinin geri planda kalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başak tarlasında yürümek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sararmış başak görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil başak tarlası görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altın başak görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir