AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, malın bereketinin artmasına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalgayla boğuşmak işlerin yoluna gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına işaret eder.

Kahve falında denizle boğuşmak evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cinle boğuşmak kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir