AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamla boğuşmak

Kahve falında adamla boğuşmak

Kahve falında adamla boğuşmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında adamla boğuşmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızın bazı konularda jestleri olabilir.

Kahve falında bir adamla boğuşmak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalettir.

Kahve falında adamla boğuşmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedilerle boğuşmak büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kızla boğuşmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında denizle boğuşmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işaret eder.

Kahve falında kurtla boğuşmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunla boğuşmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulur.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir