AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedilerle boğuşmak

Kahve falında kedilerle boğuşmak

Kahve falında kedilerle boğuşmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, her şeyin gönlünce olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedilerle boğuşmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Kahve falında kedilerle boğuşmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyle boğuşmak sıkıntıların azalacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında atlarla boğuşmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak huzurlu günlerin biteceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurtla boğuşmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyunla boğuşmak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sularla boğuşmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgalarla boğuşmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir