AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklerle boğuşmak

Kahve falında köpeklerle boğuşmak

Kahve falında köpeklerle boğuşmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, onu uyaracağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine yorulur.

Kahve falında köpeklerle boğuşmak gördüyseniz:

  • Hoşgörülü bakış açısıyla, yumuşak griliklerin daha çok kişi için iyi sonuçlar doğurabileceğini unutmayın.

Kahve falında köpeklerle boğuşmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızla boğuşmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına inanılır.

Kahve falında kedilerle boğuşmak masrafların altında kalacağına, onlarla ayrı düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gemide dalgalarla boğuşmak aksiliklerin peşini bırakmayacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına inanılır.

Kahve falında suyla boğuşmak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtla boğuşmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adamla boğuşmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet eder.

Kahve falında domuzla boğuşmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir