AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ezmek

Kahve falında kedi ezmek

Kahve falında kedi ezmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ezmek gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında kediyi ezmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine inanılır.

Kahve falında kedinin başını ezmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kedi ezmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi ezmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arabayla kedi ezmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine inanılır.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakla kedi ezmek kazancının sürekli artacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir