AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla kedi ezmek

Kahve falında arabayla kedi ezmek

Kahve falında arabayla kedi ezmek yani babasına benzeyeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla kedi ezmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla kedi ezmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına inanılır.

Kahve falında kediyi ezmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ezmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yavrusu ezmek maneviyatının çökeceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya delalet eder.

Kahve falında siyah kedi ezmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi ezdiğini görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kazancının helal para olacağına işarettir.

Kahve falında ayakla kedi ezmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir