AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymayı çöpe atmak

Kahve falında kıymayı çöpe atmak

Kahve falında kıymayı çöpe atmak bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, umutlarının biteceğine, çok büyük zararlar edeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, bolluk içinde yaşayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kıymayı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Kahve falında kıymayı çöpe atmak bunun için her gün şükredeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halıyı çöpe atmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi çöpe atmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında sakızı çöpe atmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalete çöp atmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine işarettir.

Kahve falında çöpe bıçak atmak maddi sıkıntıların biteceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında denize çöp atmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında çöpte et atmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir