AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi çöpe atmak

Kahve falında fareyi çöpe atmak

Kahve falında fareyi çöpe atmak maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin düşeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi çöpe atmak gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Kahve falında fareyi çöpe atmak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balığı çöpe atmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorabı çöpe atmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında yere çöp atmak mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Kahve falında çöpe bıçak atmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü çöpe atmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir