AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği çöpe atmak

Kahve falında ekmeği çöpe atmak

Kahve falında ekmeği çöpe atmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, stresinin çoğalacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Kahve falında çöpe ekmek atmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına delalettir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, masrafların altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek çöpe atmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, kafasını toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında çöp kutusuna çöp atmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşyaları çöpe atmak yerinde saymayacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe bıçak atmak kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret eder.

Kahve falında yatağı çöpe atmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir