AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını çöpe atmak

Kahve falında altını çöpe atmak

Kahve falında altını çöpe atmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında altını çöpe atmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle gelişen ani olaylar sevdiklerinize zaman ayıramamanıza neden olabilir.

Kahve falında altını çöpe atmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Kahve falında eti çöpe atmak iftiraya maruz kalınacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi çöpe atmak moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuranı çöpe atmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında çantayı çöpe atmak başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına inanılır.

Kahve falında yere çöp atmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe et atmak sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir