AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak namaz kılacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, işsizseniz işe gireceğinize, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Kahve falında hamile birinin doğum yaptığını duymak belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile bir kadının doğum yaptığını görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yaptığını görmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve doğum yaptığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hamile olmak ve doğuma gitmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının doğum yaptığını görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olmadan doğum yapmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yapacağını görmek başının belaya girmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir