AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hamile olduğunu duymak

Kahve falında kendini hamile olduğunu duymak

Kahve falında kendini hamile olduğunu duymak yeni projelerin ve planların tutacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, hayra ve esenliğe, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirerek yapmak ya da elde etmek istediğiniz şeyler konusunda size yardımcı olabilecek alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında komşusunun hamile olduğunu duymak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin hamile olduğunu duymak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığının hamile olduğunu duymak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına yorulur.

Kahve falında hamile olacağını duymak mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin hamile olduğunu duymak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, ömür boyu devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini hamile olduğunu duymak daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını hamile olduğunu duymak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında hamile haberi duymak yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir