AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Yepyeni başlangıçların eşiğindesiniz.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın birini hamile görmek başarısızlığa düşeceğine, şükrederek yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin hamile olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın birinden hamile kalmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın birini hamile olarak görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin ismini duymak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı birinin ismini duymak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinin öldüğünü duymak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir