AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe toprak atmak

Kahve falında ateşe toprak atmak

Kahve falında ateşe toprak atmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe toprak atmak gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında ateşe toprak atmak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan ateş çıktığını görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet eder.

Kahve falında toprakla ateş söndürmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına alamet eder.

Kahve falında ateşi toprakla söndürmek borçlarının kalmayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateş ve toprak görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği ateşe atmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir