AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ateşe atmak

Kahve falında yılan ateşe atmak

Kahve falında yılan ateşe atmak önemli bir şahsiyet olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ateşe atmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek yerine, geleneksel veya alışılmış şeylerde yenilikler yapmak ya da yeni düzenlemelere gitmek, herşeyde değişiklik yapmaktan daha mantıklı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında yılanı ateşe atmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan ateşe atmak üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, manevi bir rahatlama yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe bir şey atmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına işaret eder.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak elin bollaşacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ateşte ekmek atmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak maddi zararının giderileceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı ateşe atmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir