AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi ateşe atmak

Kahve falında fareyi ateşe atmak

Kahve falında fareyi ateşe atmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında fareyi ateşe atmak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinize hassasiyetle yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında fareyi ateşe atmak alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı ateşe atmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabıyı ateşe atmak sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında ateş topu atmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Kahve falında saçı ateşe atmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşe kağıt atmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise ateşe atmak korkularından kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir