AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe atmak

Kahve falında ateşe atmak

Kahve falında ateşe atmak müjdeli haberle geleceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe atmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında fareyi ateşe atmak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Kahve falında kuranı kerimi ateşe atmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında ateşe eşya atmak iyi şartlarda yaşayacağına, satışların düşeceğine inanılır.

Kahve falında ateşe toprak atmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği ateşe atmak çok daha fazla adım atacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında odunu ateşe atmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet eder.

Kahve falında ateşe bir şey atmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ateşe atmak ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir