AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yediğini görmek

Kahve falında kedi yediğini görmek

Kahve falında kedi yediğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yediğini gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırmanın ya da maddi konularda yeni şeyler üretmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi eti yediğini görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kedi yediğini görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kedi eti yediğini görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, güzel huylarının değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yediğini görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin yemek yediğini görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işarettir.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir