AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Kahve falında kedinin tavşan yediğini görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, sağlığından olacağına inanılır.

Kahve falında tavşan yediğini görmek beklentilerine ulaşacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşana marul yedirmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan eti yediğini görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında tavşana yemek yedirmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavşana havuç yedirmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşanla kedi görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan ve kedi görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, tamamlanmadan kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir