AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin balık yediğini görmek

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin balık yediğini gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmanız veya tarafsız taklidi yapmanız daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek şifa ve moral bulacağına, huzurunun eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında kediye balık yedirmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, dostlardan zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kedi yediğini görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin kedi yediğini görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kedi yediğini görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi eti yediğini görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir